Bestellen en Verzending

Artikelen worden regelmatig aangevuld. Het komt weleens voor dat een artikel tijdelijk uitverkocht is. Aarzel dan niet om te informeren wanneer dit artikel weer binnen zal zijn. Het zou jammer zijn wanneer u een bestelling doet en een gewenst artikel ontbreekt terwijl het mogelijk binnen afzienbare tijd weer voorradig is.

Produkten aan de meter zoals tricot en tricotbuisverband worden bij het bestellen van een meervoud aan meters in één stuk geleverd. 

Artikelen zoals bijvoorbeeld "Selana" producten mogen worden geruild maar de verzendkosten zijn voor uw rekening. 

Indien het om een cadeau betreft, kunt u dit via een schriftelijke mededeling aangeven. Er zal dan worden gezorgd dat het artikel als een geschenk naar u zal worden verzonden. Indien u geschenkpapier wenst mee te laten sturen met de bestelling kunt u dat eveneens aangeven. 

Wij streven ernaar om bestellingen na betaling direct in behandeling te nemen en binnen 3 werkdagen te versturen. 

Kosten brievenbuspost:  € 4,50*.

Kosten pakketpost: € 7,25*.

* administratiekosten zijn hierbij inbegrepen 

Mocht u de verzending verzekerd verstuurd willen hebben dan brengt dat extra kosten met zich mee. De kosten voor verzekerd verzenden is €8,69. De extra kosten ad €1,69 kunt u hieronder als artikel selecteren.

Bestellen vanuit het buitenland is mogelijk! U kunt uw bestelling gewoon via de onlinewinkel verrichten. Kies het gewenste land en de portokosten zullen automatisch worden verrekend.

Sorteer op
© 2010 - 2024 Kamrin's Craft Cottage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel