Mijn Winkel

     

 

 

 

 

Kamrin`s Craft Cottage ligt in het agrarische dorpje Zandpol in Drenthe.

Het atelier - oorspronkelijk een omgebouwde schuur - is sinds medio maart 2023 in gebruik genomen als werkruimte en showroom tevens wordt de ruimte ook voor poppencursussen gebruikt.   
Het atelier heeft deels een modern industrieel en deels landelijk/cottage-achtige uitstraling.  
Wat als klein atelier begon in 2002, is uitgegroeid tot een kleinschalige familie onderneming met als eigenaars Kamrin en Berend te Kronnie.  

Kamrin’s Craft Cottage is gespecialiseerd in poppenmaterialen voor het maken van Waldorfpoppen en heeft de alleen vertegenwoordiging van de Zwitserse Tricot in Nederland. Samen met de eigen gefabriceerde DollyMo garens speciaal voor poppenharen en exclusieve stoffen - een groot deel geimporteerd uit het buitenland - voor onze kinderafdeling,  geeft dit de winkel een aparte uitstraling. 

Met de aanwezigheid van het Deense merk Maileg bekend om de kleine muisjes en knuffels van Jelly Cat uit Engeland is het atelier een ware lust voor jong en oud.   

Kamrin’s Craft Cottage is bekend als webwinkel. Alles in de on-line winkel is in het atelier verkrijgbaar maar niet alles in het atelier is in de on-line winkel te vinden.

Het atelier is op afspraak te bezoeken.

Adres: Schuine Grup 3, 7764 AG Zandpol, Nederland 
Telefoonnummer: 0591-227013 / 06-43816435
Email: info@kamrinspoppen.nl

 

© 2010 - 2024 Kamrin's Craft Cottage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel