Algemene Voorwaarden

Prijzen 
De op deze site genoemde prijzen (Euro`s) zijn inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendkosten. 

Belangrijke mededeling: 
Pakketten tot maximaal 10 kg worden standaard als basispakket voor € 7,25 verzonden. Als u uw bestelling verzekerd wilt laten verzenden, kost dit € 8,60. Bij uw bestelling kunt u de gewenste bestelwijze aangeven. 
Vanaf 10 kg bedragen de verzendkosten € 13,50. Verzekerd verzenden vanaf 10 kg kost € 14,90. 

Betalingen 
Betalingen dient bij verzending vooraf te geschieden; u kunt ook (contant of via pinautomaat) betalen bij het ophalen van het bestelde artikel in ons atelier aan de Schuine Grup 3 te Zandpol. Voor betalingen vanuit het buitenland graag via mail contact opnemen. 

Levering 
De bestelde artikelen worden zo snel mogelijk (binnen 3 werkdagen) naar u toegezonden, na ontvangst van de betaling, 

Verzending
Verzendingen geschieden voor rekening en risico van de koper. Accepteer nooit beschadigde pakketten; hier kan geen garantie op gegeven worden. 

Ruilen/Retourneren 
U heeft de gelegenheid een artikel binnen 7 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren, dit na telefonisch of schriftelijk/mail overleg. De produkten dienen ongebruikt te blijven en in staat van aankoop te verkeren, dwz originele, onbeschadigde verpakking. U dient ervoor te zorgen dat het artikel in de originele verpakking verpakt is bij retourzending. De verzendkosten voor het retourneren komen voor uw eigen rekening. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen. Als het artikel ontvangen en gecontroleerd is, krijgt u het geld teruggestort, de verzendkosten krijgt u hierbij niet teruggestort. 

Aansprakelijkheid 
"Kamrin`s Craft Cottage" is niet aansprakelijk voor schade, in de ruimste zin van het woord, bij de klant, tenzij deze schade is veroorzaakt door grove schuld of opzet van "Kamrin's Craft Cottage". 

Kleurafwijking 
Door kleurinstelling en mogelijkheden van uw beeldscherm, kunnen de getoonde kleuren niet voor 100% gegarandeerd worden. Retourneren op lichte kleurafwijking kan derhalve niet geaccepteerd worden, hopelijk uw begrip hiervoor. 

Vestiging 
Kamrin`s Craft Cottage is gevestigd in Zandpol en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28089703 te Den Haag.

Adres: 
Schuine Grup 3 
7764 AG. Zandpol 

De atelier/winkel is alléén op afspraak geopend. Met officiële feestdagen en schoolvakanties is de winkel gesloten. 

Postadres: 
Kamrin`s Craft Cottage
Schuine Grup 3
7764 AG  Zandpol 

tel : 06-43816435 / 0591 - 227013 

© 2010 - 2024 Kamrin's Craft Cottage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel