DollyMo Brushed Wool. OP=OP

In de aanbieding vanaf juli 2017 - 45% korting op de originele prijs  -  OP = OP !!!!      

Circle Brushable Wool.jpg

 

 

Pop met pruikje van DollyMo wool in de kleur "Copper".  Zwitserse tricot in de kleur "Natural/Naturel" (nr. 291) is voor het gezichtje gebruikt. Deze "naturel" kleur is nieuw verkrijgbaar in honingraat kwaliteit.

Dit type garen is zeer geschikt voor het maken van pruikjes voor poppen bedoeld voor peuters/kleuters gezien het garen korte vezels heeft en niet snel pluist.  Ideaal te gebruiken voor korte kapsels.

Onder de aandacht te brengen is de nieuwe serie DollyMo “Wool” iets verschilt met de oorspronkelijke versie. Wij zijn steeds afhankelijk van de spinnerij en gezien het een natuurprodukt is, kunnen de geproduceerde partijen van elkaar verschillen. De kwaliteit en samenstelling is echter precies hetzelfde, namelijk 74% zuiver wol, 23% mohair en 3% nylon, ongeveer 90 meter voor een bolletje van 50 gram.

De nieuwe versie wol is iets dunner en de haren zijn iets korter. Gezien de haren iets korter zijn verhaart het veel minder waardoor het geschikter is voor babies en peuters die veelal op hun speeltjes sabbelen. Een groot voordeel is dat deze partij wol zeer geschikt is voor kleinere poppen.

Er zijn 9 mooie, natuurlijke kleuren: 

1001  Natural White
1002  Natural Blonde
1003  Strawberry Blonde
1004  Caramel
1005  Brown Auburn
1006  Light Brown 
1007  Brown
1008  Copper
1009  Ginger Red

Sorteer op
© 2010 - 2021 Kamrin's Craft Cottage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel